0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!
Nemokamam pristatymui Jums liko užsakyti prekių už 242.00€

Medinis vėrimo žaidimas vaikams | Piratai | Viga 59852

Gamintojas:
Viga
Prekės kodas:
Viga59852
Pristatymas:
Išparduota
Prekės būsena:
Užsakoma prekė
Vaikams nuo:
2 + m.
16.94€
be PVM: 14.00€
Pridėti Atimti

Medinis vėrimo žaidimas vaikams | Piratai

Šios gražios, spalvingos vėrimo kaladėlės yra puikus būdas lavinti vaiko įgūdžius. 12 elementų yra nudažyti ryškiomis spalvomis ir tiksliai iš abiejų pusių. Į komplektą įeina virvelė su mediniu kaiščiu, kuria galima vėrinti kaladėles bet kokia tvarka.

Šis žaislas lavina:

  • Rankinius įgūdžius - vaikas turi naudoti savo rankas ir pirštus, kad sudėtų ir statytų.
  • Regėjimo atmintį - vaikas turi prisiminti, kaip kaladėlės yra sujungtos.
  • Vaizduotę - vaikas gali kurti įvairias istorijas ir scenas.
  • Motorinius įgūdžius - vaikas turi koordinuoti savo rankas ir akis, kad sudėtų dalis ir pastatytų objektus.
  • Gebėjimą bendrauti - vaikas gali žaisti kartu su kitais vaikais ir dalintis savo kūryba.

Šis žaislas yra puikus pasirinkimas vaikams nuo 2 metų. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra saugus vaikams.

Pakuotės matmenys: 21 x 19 x 4,5 cm.

VIGA yra prekės ženklas, įregistruotas 2003 m., eksportuojanti į daugiau nei 60 pasaulio šalių. Jų novatoriškas idėjas pripažino Europoje, JAV, Australijoje ir Japonijoje. Kompanijos įkūrėjai atkreipė dėmesį į tyrimų rezultatus, rodančius žaidimo ir mokymosi santykį ankstyvaisiais vaiko vystymosi metais. Norėdami padėti tėvams ir švietimo įstaigoms auginti vaikus ir išgelbėti juos nuo virtualiojo pasaulio, kuris iš esmės gali iškreipti tikrovę, gamintojas siūlo novatorišką asortimentą, pagamintą iš natūralių medžiagų, gautų ekologinės gamybos procesų metu. Medinių gaminių sauga ir kokybė yra „Viga“ prioritetas, gamintojas pasirūpino, kad dažai, kuriais dažomi žaislai, atitiktų EN71 ir ASTM saugos standartus.

VIGA ŽAISLAI yra gražūs, apgalvoti ir saugūs mediniai žaislai. Patirtis garantuoja kokybę ir puikų dizainą. Medinių žaislų asortimentą sudaro: virtuvės, aksesuarai, vaikštynės, dviračiai, mokomieji žaislai, muzikiniai žaislai, kaladėlės, traukiniai, namai ir teatrai, galvosūkiai, žaidimai, mini žaislai, mokyklinės prekės ir daug daugiau.