0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!
Nemokamam pristatymui Jums liko užsakyti prekių už 242.00€

Elektrinio trukinio trasa | XXL 192 vnt | Woopie 30425

Gamintojas:
Woopie
Prekės kodas:
Woopie30425
Pristatymas:
5-7 darbo dienos
Prekės būsena:
Užsakoma prekė
Vaikams nuo:
3 m.
37.50€
43.56€
be PVM: 30.99€
Pridėti Atimti

Elektrinio traukinio trasa | XXL 192 vnt

WOOPIE 2in1 Lenktynių Trasa ir Geležinkelis: Dvigubas Džiaugsmas Mažiesiems Lenktynininkams!
Ieškote įdomaus ir universalaus žaislo savo 3 metų ar vyresniam vaikui? WOOPIE 2in1 Lenktynių Trasa ir Geležinkelis - puikus pasirinkimas! Šis nuostabus rinkinys sujungia lenktynių trasos ir geležinkelio pramogas, suteikdamas vaikams dvigubai daugiau džiaugsmo ir kūrybiškumo galimybių.

Kodėl verta rinktis WOOPIE 2in1 Lenktynių Trasą ir Geležinkelį?

Dvigubas veiksmas: Rinkinyje yra tiek lenktynių trasa, tiek geležinkelis, leidžiantis vaikams kurti įvairius maršrutus ir žaisti su automobiliais bei traukiniu vienu metu.
Įspūdingas dizainas: Dviejų lygių trasa su viaduku, spalvingomis lemputėmis ir tikroviškais garsais sukuria įtraukiančią ir žavingą žaidimo aplinką.
Gausaus komplektacijos: Rinkinyje yra net 192 elementai, įskaitant automobilių trasos dalis, geležinkelio bėgius, lokomotyvą, vagonus, tiltą, automobilius, medžius ir kitus priedus.
Lavina įgūdžius: Žaidimas su šiuo rinkiniu skatina vaizduotę, kūrybiškumą, smulkiąją motoriką, problemų sprendimo gebėjimus ir erdvinį mąstymą.
Saugus ir patvarus: Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir atitinka visus saugumo standartus, todėl galite būti tikri, kad Jūsų vaikas žais su juo saugiai.
Specifikacijos:

Rekomenduojamas amžius: nuo 3 metų
Komplekte: 192 elementai (automobilių trasos dalys, geležinkelio bėgiai, lokomotyvas, vagonai, tiltas, automobiliai, medžiai ir kt.)
Medžiagos: plastikas, metalas
Maitinimas: lokomotyvui ir automobiliui reikalingos AA baterijos (nepridedamos), tiltui - 3 x 1,5 V AA baterijos (nepridedamos)

Gaminio matmenys: išlankstytas vikšras - 89 x 69 x 31 (cm) / automobilis - 4 x 8 x 4,5 (cm) / lokomotyvas - 4,5 x 10 x 6 (cm)
Pakuotės dydis: 68 x 45 x 8 (cm)