0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!
Nemokamam pristatymui Jums liko užsakyti prekių už 242.00€

Žaislinis medinis vežimėlis lėlėms | PolarB | Viga 44236

Gamintojas:
Viga
Prekės kodas:
VIGA44236
Pristatymas:
5-7 darbo dienos
Prekės būsena:
Užsakoma prekė
Vaikams nuo:
3 m..
25.00€
30.25€
be PVM: 20.66€
Pridėti Atimti

Žaislinis medinis vežimėlis lėlėms 

Ieškote žavingo žaislo, kuris leistų jūsų vaikui atkurti tikroviškus rūpinimosi lėle scenarijus? Tada VIGA PolarB Medinis Lėlių Vežimėlis yra tobulas pasirinkimas! Šis elegantiškas vežimėlis ne tik gražiai atrodys bet kuriame kambaryje, bet ir leis jūsų mažyliui smagiai praleisti laiką ir ugdyti savo vaizduotę, stambiąją motoriką bei socialinius įgūdžius.

Kodėl verta rinktis VIGA PolarB Medinis Lėlių Vežimėlis?

  • Patvarus ir stilingas: Vežimėlis pagamintas iš aukštos kokybės medžio masyvo ir papuoštas žvaigždžių bei mėnulio raštais, kurie suteiks jam žavesio ir jaukumo.
  • Funkcionalus: Vežimėlis turi patogų krepšelį apačioje aksesuarams susidėti, o guminiai ratukai užtikrins sklandų važiavimą ir sumažins triukšmą.
  • Lavina: Žaidimas su VIGA PolarB Medinis Lėlių Vežimėlis skatins jūsų vaiko vaizduotę, stambiąją motoriką ir socialinius įgūdžius.
  • Tinka įvairioms lėlėms: Vežimėlio dydis leidžia jame vežioti lėles iki 38 cm ūgio.

VIGA PolarB Medinis Lėlių Vežimėlis – tai:

  • Žaislas, kuris suteiks jūsų vaikui daug džiaugsmo ir kartu padės jam lavintis.
  • Puikus būdas paskatinti vaiko kūrybiškumą ir vaizduotę.

Rekomenduojamas amžius: vaikams nuo 3 metų.

Gaminio matmenys: 37,2 x 24,7 x 40,6 (cm)

Pakuotės dydis: 48,5 x 7 x 22 (cm)

VIGA yra prekės ženklas, įregistruotas 2003 m., eksportuojanti į daugiau nei 60 pasaulio šalių. Jų novatoriškas idėjas pripažino Europoje, JAV, Australijoje ir Japonijoje. Kompanijos įkūrėjai atkreipė dėmesį į tyrimų rezultatus, rodančius žaidimo ir mokymosi santykį ankstyvaisiais vaiko vystymosi metais. Norėdami padėti tėvams ir švietimo įstaigoms auginti vaikus ir išgelbėti juos nuo virtualiojo pasaulio, kuris iš esmės gali iškreipti tikrovę, gamintojas siūlo novatorišką asortimentą, pagamintą iš natūralių medžiagų, gautų ekologinės gamybos procesų metu. Medinių gaminių sauga ir kokybė yra „Viga“ prioritetas, gamintojas pasirūpino, kad dažai, kuriais dažomi žaislai, atitiktų EN71 ir ASTM saugos standartus.

VIGA ŽAISLAI yra gražūs, apgalvoti ir saugūs mediniai žaislai. Patirtis garantuoja kokybę ir puikų dizainą. Medinių žaislų asortimentą sudaro: virtuvės, aksesuarai, vaikštynės, dviračiai, mokomieji žaislai, muzikiniai žaislai, kaladėlės, traukiniai, namai ir teatrai, galvosūkiai, žaidimai, mini žaislai, mokyklinės prekės ir daug daugiau.