0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!
Nemokamam pristatymui Jums liko užsakyti prekių už 242.00€

Žaidimų aikštelė | Ugniagesių mašina | Viga 44712

Gamintojas:
Viga
Prekės kodas:
Viga44712
Pristatymas:
5-7 darbo dienos
Prekės būsena:
Užsakoma prekė
Vaikams nuo:
3 + m.
851.01€
992.20€
be PVM: 703.31€
Pridėti Atimti

Žaidimų aikštelė | Ugniagesių mašina

VIGA Medinė Ugniagesių Mašina: Nuotykiai Laukia Mažųjų Ugniagesių!
Ieškote žaislo, kuris įkvėptų jūsų vaiką tapti drąsiu ugniagesiu gelbėtoju? VIGA Medinė Ugniagesių Mašina yra puikus pasirinkimas!

Šis interaktyvus žaislas suteikia:

  • Didelę uždarą žaidimų aikštelę: Vaikai gali kartu sugalvoti daugybę žaidimų scenarijų, atlikdami drąsių ugniagesių gelbėtojų vaidmenį.
  • Įvairias funkcijas: Gaisrinę žarną galima prijungti prie automobilio ar hidranto, vairuotojo kabinoje yra judantis vairas, pavarų svirtis ir sirenos garsą įjungiantis mygtukas.
  • Lavinamuosius elementus: Plytelės su priešgaisrinės saugos pagrindais ir didelė lenta su labirintu skatina loginį mąstymą ir problemų sprendimą.
  • Sandėliavimo erdvę: Žaislo komplekte esantys priedai gali būti tvarkingai laikomi specialiose vietose.
  • Galimybę lavinti: motorinius įgūdžius, socialinius įgūdžius, vaizduotę ir kūrybiškumą.

VIGA Medinė Ugniagesių Mašina yra:

  • Žaidimas, kuris džiugins mažuosius ilgą laiką
  • Edukacinis žaislas, skatinantis įvairių įgūdžių ugdymą

Padėkite savo vaikui smagiai leisti laiką ir ugdyti savo įgūdžius su VIGA Medine Ugniagesių Mašina!

Rekomenduojama: vaikams nuo 3 metų.

Gaminio matmenys: 150 x 101,5 x 109 (cm)

Pakuotės dydis: 157,5 x 98,5 x 41 (cm)

VIGA yra prekės ženklas, įregistruotas 2003 m., eksportuojanti į daugiau nei 60 pasaulio šalių. Jų novatoriškas idėjas pripažino Europoje, JAV, Australijoje ir Japonijoje. Kompanijos įkūrėjai atkreipė dėmesį į tyrimų rezultatus, rodančius žaidimo ir mokymosi santykį ankstyvaisiais vaiko vystymosi metais. Norėdami padėti tėvams ir švietimo įstaigoms auginti vaikus ir išgelbėti juos nuo virtualiojo pasaulio, kuris iš esmės gali iškreipti tikrovę, gamintojas siūlo novatorišką asortimentą, pagamintą iš natūralių medžiagų, gautų ekologinės gamybos procesų metu. Medinių gaminių sauga ir kokybė yra „Viga“ prioritetas, gamintojas pasirūpino, kad dažai, kuriais dažomi žaislai, atitiktų EN71 ir ASTM saugos standartus.

VIGA ŽAISLAI yra gražūs, apgalvoti ir saugūs mediniai žaislai. Patirtis garantuoja kokybę ir puikų dizainą. Medinių žaislų asortimentą sudaro: virtuvės, aksesuarai, vaikštynės, dviračiai, mokomieji žaislai, muzikiniai žaislai, kaladėlės, traukiniai, namai ir teatrai, galvosūkiai, žaidimai, mini žaislai, mokyklinės prekės ir daug daugiau.