0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!
Nemokamam pristatymui Jums liko užsakyti prekių už 242.00€

Žaislinis medinis atminties lavinimo žaidimas su gyvūnais | Memory | Viga 51308

Gamintojas:
Viga
Prekės kodas:
Viga51308
Pristatymas:
5-7 darbo dienos
Prekės būsena:
Užsakoma prekė
Vaikams nuo:
3 + m.
16.94€
20.57€
be PVM: 14.00€
Pridėti Atimti

Žaislinis medinis atminties lavinimo žaidimas su gyvūnais

  • Viga žaidimas susideda iš medinių diskų, reikia atrasti ir prisiminti, kurie gyvūnai pasislėpę po jais. Gali vaikas žaisti vienas arba keli vaikai.
  • Memory žaidimas yra gerai žinomas visame pasaulyje.
  • Rinkinyje yra 16 porų žetonų su spalvingomis gyvūnų nuotraukomis. Uždėkite kvadratą iš žetonų, kurių kiekvienoje pusėje bus 8 žetonai (8 eilutės iš 8 žetonų). Tada kiekvienas žaidėjas savo eilėje turi teisę atrasti du lustus. Jei jis suranda du iš to paties, jis renka juos į savo dėžutę, jei nepasiekia – ieško kitas žaidėjas. Žaidimas baigiasi, kai žaidime nelieka lusto. Laimėtojas yra žaidėjas, kuris surinko daugiausiai lustų.
  • Visas yra pagamintas iš lakuotos medienos ir padengtas netoksiškais dažais, visiškai saugus vaikams.

Rekomenduojamas amžius: vaikams nuo 3 metų.

Matmenys: ilgis 21 x aukštis 4,5 x plotis 19 cm.

Pakuotės matmenys: ilgis 20,6 x aukštis 4,6 x plotis 19 cm.

VIGA yra prekės ženklas, įregistruotas 2003 m., eksportuojanti į daugiau nei 60 pasaulio šalių. Jų novatoriškas idėjas pripažino Europoje, JAV, Australijoje ir Japonijoje. Kompanijos įkūrėjai atkreipė dėmesį į tyrimų rezultatus, rodančius žaidimo ir mokymosi santykį ankstyvaisiais vaiko vystymosi metais. Norėdami padėti tėvams ir švietimo įstaigoms auginti vaikus ir išgelbėti juos nuo virtualiojo pasaulio, kuris iš esmės gali iškreipti tikrovę, gamintojas siūlo novatorišką asortimentą, pagamintą iš natūralių medžiagų, gautų ekologinės gamybos procesų metu. Medinių gaminių sauga ir kokybė yra „Viga“ prioritetas, gamintojas pasirūpino, kad dažai, kuriais dažomi žaislai, atitiktų EN71 ir ASTM saugos standartus.

VIGA ŽAISLAI yra gražūs, apgalvoti ir saugūs mediniai žaislai. Patirtis garantuoja kokybę ir puikų dizainą. Medinių žaislų asortimentą sudaro: virtuvės, aksesuarai, vaikštynės, dviračiai, mokomieji žaislai, muzikiniai žaislai, kaladėlės, traukiniai, namai ir teatrai, galvosūkiai, žaidimai, mini žaislai, mokyklinės prekės ir daug daugiau.