0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!
Nemokamam pristatymui Jums liko užsakyti prekių už 242.00€

Medinė gyvūnėlių ferma su figūrėlėmis | Viga 51618

Gamintojas:
Viga
Prekės kodas:
Viga51618
Pristatymas:
Išparduota
Prekės būsena:
Užsakoma prekė
Vaikams nuo:
3 m.
31.46€
be PVM: 26.00€
Pridėti Atimti

Medinė gyvūnėlių ferma su figūrėlėmis

  • Viga medinis namelis-ferma su gyvūnėlių figūrėlėmis sudomins mažuosius vaikus
  • Komplekte yra: ūkininko figūrėlė, du vaismedžiai, traktorius, 2 tvorelės, namelis su rankenomis ir 6 gyvūnai: šuo, gaidys, karvė, avis, arklys, antis.
  • Spalvingas žaidimas: lavina vaizduotę, gebėjimą mąstyti, vystyti akių ir rankyčių koordinaciją, smulkiąją motoriką, padeda atskirti spalvas ir formas.
  • Pagamintas iš aukštos kokybės ir patvarios medienos. Idealus žaislas mokykloms, vaikų darželiams, švietimo centrams ir žaisti namuose.

Rekomenduojamas amžius: vaikams nuo 3 metų.

Matmenys: 23,2 x 16,8 x 13 cm.

VIGA yra prekės ženklas, įregistruotas 2003 m., eksportuojanti į daugiau nei 60 pasaulio šalių. Jų novatoriškas idėjas pripažino Europoje, JAV, Australijoje ir Japonijoje. Kompanijos įkūrėjai atkreipė dėmesį į tyrimų rezultatus, rodančius žaidimo ir mokymosi santykį ankstyvaisiais vaiko vystymosi metais. Norėdami padėti tėvams ir švietimo įstaigoms auginti vaikus ir išgelbėti juos nuo virtualiojo pasaulio, kuris iš esmės gali iškreipti tikrovę, gamintojas siūlo novatorišką asortimentą, pagamintą iš natūralių medžiagų, gautų ekologinės gamybos procesų metu. Medinių gaminių sauga ir kokybė yra „Viga“ prioritetas, gamintojas pasirūpino, kad dažai, kuriais dažomi žaislai, atitiktų EN71 ir ASTM saugos standartus.

VIGA ŽAISLAI yra gražūs, apgalvoti ir saugūs mediniai žaislai. Patirtis garantuoja kokybę ir puikų dizainą. Medinių žaislų asortimentą sudaro: virtuvės, aksesuarai, vaikštynės, dviračiai, mokomieji žaislai, muzikiniai žaislai, kaladėlės, traukiniai, namai ir teatrai, galvosūkiai, žaidimai, mini žaislai, mokyklinės prekės ir daug daugiau.